VAD JAG GLÖMT ATT JAG ÄGER

För ett par dagar sedan började jag rensa på vinden, och döm om min förvåning när jag hittade påskpynt, sådant som jag glömt att jag ägde. En hel liten låda med kycklingar och ägg att hänga i riset. Därtill vita fjädrar och riktiga bling-bling glitterägg att ställa fram vid påskdukningen – om jag vill…

Plötsligt blev jag väldigt glad över att jag stod emot frestelsen att köpa någon liten påsk-pryl att stoppa ner i min dotters påskägg. Jag kommer givetvis att ge henne dessa, jag tror att hon kommer att bli nöjd. Hon är lika förtjust i glittrande bling-bling saker som sin… ja, eh, mamma.

Glad påsk!

ps. jag skriver mer om vinds-rensning i senare inlägg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s