Och tiden den försvinner vid flow…

Ja, och det var ju tänkt att jag i slutet av februari skulle jag ha redogjort för hur det gick med min utmaning att hitta 28 föremål att sälja. Alltså februari, inte mars. Och nu är de ju faktiskt slutet av mars. Det roliga är att jag inte tänker skriva om detta nu heller. Jo, jag klarade målet – det är allt från en gammal (klassisk?) Nintendo-spelkonsol till en bilbarnstol och till kläder – men har faktiskt inte satt ut något till försäljning ännu. Jag skriver mer om det när jag får tid till att fota och lägga ut annonser – för ska man vara noga så har jag inte rensat bort något så länge jag inte ens lagt ut annonser…

För så händer det att man måste släppa taget, om inte helt så delvis. Eller kanske bara för ett tag. Eller måste och måste, ibland handlar det bara om att välja mellan två skilda ting.

Februari försvann i två sjukdomsperioder för min del, och tre för min dotters. Det är inte för inte som månaden kallas för Vabruari. Mars i sin tur försvann i ett flow.

Ja, flow. Det där underbara tillståndet då alltid liksom går av sig själv och det enda som man behöver göra är att flyta med. Men tyvärr handlade flow:et inte om att rensa bort allt det där som man egentligen inte behöver (fast tänk vad underbart det hade varit), utan ett helt annat projekt. Och just nu är det projektet så mycket viktigare än att rensa bort det överflödiga.

Men jag kommer att komma tillbaka, kanske redan till veckan. För trots att jag inte skriver så rensar jag. Inte några massiva mängder – 67 föremål, mestadels bilderböcker – men alltid något.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s