TA EN PAUS

Så kom då snön, vit och fluffig, och med den både ljuset och julkänslan de luxe.

Jag hade ställt in mig på en svart jul, Så snön är en oväntad gåva från ovan. Fast å andra sidan finns de få saker som är så kunniga som just snön inför julen. Rätt vad det är så försvinner den och så står vi där med långa näsor.

Det är för övrigt mycket som kan vara borta till jul, därför är ämnet för dagen att pausa. Både från jul- men också vardagsbestyren för att umgås med det där som är flyktigt. Gå ut och gör en snölykta. Ring ett samtal till en vän som inte hörts av på länge. Mys i soffan med småungarna – för rätt vad det är så har de blivit stora.

Så: ta en paus. njut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s