Skänk en slant till välgörenhet

Jag har skrivit om att skänka bort saker till second hand butiker som kan sälja det vidare. Detta utesluter inte att man kan skänka en slant till välgörenhet. Det är ju en hel del som gör det kring juletid.

Det är en fin present att ge – till och med något att föredra istället för något billigt rammel. Men jag har faktiskt en bättre idé – varför inte skänka bort i sitt eget namn och göra detta kontinuerligt?

Det finns välgörande ändamål för allt möjligt, så det borde bli enkelt att välja ut något som ligger nära ens hjärta. Summan som man väljer att skänka behöver inte heller vara så stor att man riskerar ett hål i plånboken, Skänker man månadsvis kan det vara en mindre summa som inte märks – om man har det knapert ställt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s